Zalen

Voor vergaderingen, feestgelegenheden en conference bijeenkomsten etc. bent u bij Hotel Hoogeveen aan het juiste adres. Onze mederwerkers helpen u graag met het vinden van het juiste arrangement passend bij uw gelegenheid. Wij beschikken over 5 vergaderzalen, waarvan 4 met elkaar gecombineerd kunnen worden (max. 100 personen). Ook is het mogelijk gebruik te maken van één van onze restaurants voor uw evenement.

Vergaderen

Voor informatie en prijzen betreffende het gebruik van vergaderruimte, kunt u elke dag van de week contact met ons opnemen.
Ook denken wij graag met u mee. Heeft u specifieke wensen? Wilt u graag uw vergadering combineren met een overnachting? Bel gerust, of kom langs voor een indruk van de verschillende mogelijkheden.

Telefoon: 0528 – 263303
Email: info@hotelhoogeveen.nl

Feesten & Partijen

Hotel Hoogeveen is de ideale locatie om uw feest of partij te houden. Wij kunnen zorgen voor heerlijke hapjes, een lekker drankje en simpele tot uitgebreide buffetten. Op ons terras kunt u met uw gezelschap gebruik maken van een heerlijke BBQ. Het is zelfs mogelijk om het gehele Hotel-Restaurant af te huren voor uw gelegenheid!
Meer informatie? Neem contact met ons op!

Telefoon: 0528 – 263303
Email: info@hotelhoogeveen.nl